Afscheid Huygens Lyceum

Het afscheid is een ware reünie geworden met ruim duizend aanmeldingen. De schoolband heeft gespeeld, op andere plekken stond de muziek aan. Foto’s gingen in diavoorstelling door de lokalen. Herinneringen werden opgehaald en de Photobooth foto’s vonden gretig aftrek. Er werd gezellig gegeten en gedronken en de laatste uurtjes van de Rachmaninowlaan waren een grandioos succes door al onze geweldige alumni!

De laatste lessen zijn gegeven, de laatste klanken hebben geklonken, de muziek is uitgespeeld, de laatste spullen worden opgeruimd. Samen met jullie, alumni, hebben we er een geweldige reünie van gemaakt met 1500 gasten (!) verspreid over de avond. Jullie hebben de school gemaakt, jullie zullen de herinneringen levend houden. Rachmaninowlaan 2: je hebt onderdak geboden aan zoveel meer dan alleen leerlingen en docenten. Het markante gebouw dat iedereen voor altijd in zijn hart heeft. We gaan je missen, vaarwel!

Agenda
Alumni-talk: Corianne Van Rhee