Tafeltjesavond

Onze prachtige vereniging heeft weer een nieuwe activiteit op de planning. Het wordt een tafeltjesavond! Het doel van de avond is dat de huidige leerlingen van het Huygens Lyceum een beter beeld krijgen van de verschillende studies in Nederland of zelfs daarbuiten. Dit gaan we doen samen met jullie als (oud)studenten, oftewel de ervaringsdeskundigen. We hopen zoveel mogelijk verschillende studies te vertegenwoordigen, dus meld je aan!

Datum: 13 februari 2020
Locatie: Von Flotowlaan 1
Tijd: 18.30u-22.00u (je kunt eventueel later komen of eerder gaan, maar laat dit weten bij je aanmelding)

Er zal een lijst gevormd worden met de aangemelde studies, waaruit de leerlingen kunnen kiezen. Alle leerlingen uit de bovenbouw zijn uitgenodigd en voor 5 vwo is het een verplichting om te komen. De avond gaat dus sowieso door en je staat nooit in een leeg lokaal. Om jullie te belonen voor het goede werk, sluiten we af met een BORREL! Hier heb je de mogelijkheid om conciërges, oud-klasgenoten etc. te spreken onder het genot van een drankje. De borrel zal tot 22.30u duren. Ben je al enthousiast? Meld je officieel aan via de button onder aan de pagina.

Het is hopelijk een geruststelling dat je je niet uitgebreid hoeft voor te bereiden op je praatje/mini-presentatie. Het zullen veel korte een-op-eengesprekken zijn waarin je zaken uitlegt of vragen beantwoordt over je studie. Mocht je nu nog niet overtuigd zijn benadrukken we nogmaals, het is super leuk om te doen en er is een BORREL achteraf.

Bij vragen of opmerkingen, kun je mailen naar: constantijn.alumni@gmail.com

Lustrumgala - 6 juni 2020
Alumni BBQ