Update over het gala

Beste alumnus,

Op 6 juni staat het gala van onze vereniging gepland. Helaas moeten wij jullie mededelen dat het gala niet door zal gaan op de geplande datum. Dit in verband met het heersende corona-virus.

Wij hadden er heel veel zin in samen met jullie het 10-jarig bestaan van onze vereniging te vieren. Aan het groot aantal verkochte kaarten en de enthousiaste reacties merkten we dat jullie er ook heel veel zin in hadden. Dit maakt het extra jammer dat het gala nu niet door kan gaan.

De huidige omstandigheden maken het echter onmogelijk en onverstandig om met elkaar een gala te vieren op 6 juni.

Wat betekent dit nu praktisch voor als je al een kaartje had, of nog een kaartje wilde kopen?

Datum

Op dit moment is er nog geen nieuwe definitieve datum. Waarschijnlijk zal deze in januari/februari zijn. De school is dicht en het is een onzekere tijd. Dit maakt overleggen en besluiten over een datum op dit moment moeilijk. Als de situatie het toe laat zullen wij gaan overleggen voor een nieuwe datum en brengen wij jullie meteen op de hoogte.

Kaartjes

Als je al een kaartje hebt, blijft dit kaartje natuurlijk gewoon geldig.

Als je van plan was een kaartje te kopen is er ook goed nieuws. Er zal een nieuwe kaartverkoop ronde komen. Wanneer deze is, is afhankelijk van de nieuwe datum.

In de komende tijd gaan wij hard werken en er voor zorgen dat er snel meer duidelijkheid komt over de nieuwe datum. We houden jullie op de hoogte.

Mocht je vragen hebben kan je ons altijd een mailtje sturen!

We hopen jullie snel weer in goede gezondheid te zien. Stay safe!

Bestuur Alumnivereniging Constantijn

Anna Ubbens en Thijs Vader gaan met pensioen (stuur ons een anekdote!)
Steun bij studiekeuze