Gala update oktober 2020

Ondertussen is voor velen van ons het academisch jaar alweer begonnen. Helaas is dat maar al te vaak achter de laptop. Met zijn allen in een collegezaal of op kantoor zit er niet in. Het lijkt er ook niet op dat dit snel zal gaan veranderen.

Dat betekent ook dat het geplande lustrum gala van onze vereniging nog geen doorgang kan vinden. Eerder hebben we de hoop gecommuniceerd op een gala in januari/februari. Ondertussen moeten we helaas tot de conclusie komen, dat dat niet mogelijk gaat zijn.

Op dit moment richten wij ons daarom op een datum aan het einde van het collegejaar. Hierbij is te denken aan medio juni. Zoals eerder al gebleken is dit natuurlijk aan veel factoren onderhevig. Mochten er dingen definitief worden of mocht de datum wederom niet haalbaar blijken, communiceren wij dat meteen!
Voor nu wensen we je heel veel gezondheid toe in deze rare tijden.

Fotoboek Huygens Lyceum Rachmaninowlaan
Anna Ubbens en Thijs Vader gaan met pensioen (stuur ons een anekdote!)