Tweede editie Tafeltjesavond: Meld je aan!

Via het decanaat van onze geliefde, oude middelbare school kreeg de alumnivereniging een oproep. Er wordt een tweede editie van de ‘Tafeltjesavond’ georganiseerd. We verzoeken onze leden om zich aan te melden via deze link.

Oproep voor oud-leerlingen door decaan WTB

Voor een ‘Tafeltjesavond’ bij ons op school (donderdag 19 mei, van 19.00 tot 21.00 uur) ben ik op zoek naar oud-leerlingen van het Huygens die het leuk vinden om met onze huidige leerlingen in gesprek te gaan en te vertellen over hun studie, het studentenleven en studeren in het algemeen. Ook als je je ervaringen met bijvoorbeeld studeren in het buitenland, een tussenjaar, of je keuzeproces wilt delen, ben je van harte welkom. De setting is informeel: leerlingen lopen rond en gaan met je in gesprek als ze geïnteresseerd zijn in je studie/ervaring.

Heb je interesse en wil je helpen? Meld je dan aan door via deze link het aanmeldformulier in te vullen. Voor vragen kun je mailen naar wtb [at] huygenslyceum.nl. Hopelijk tot snel!

Wij hopen velen van jullie 19 mei te treffen!

Lustrumgala 3 juni!
Kaartverkoop Lustrumgala