Bestuur 2019-2020

Voorzitter
Robbert van den Krommenacker (geslaagd in 2017, VWO)
Hij studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij houdt zich in zijn vrije tijd heel graag bezig met filmen en sporten.

Secretaris
Sabrina Specht Gryp (geslaagd in 2017, VWO)
Ze doet de docentenopleiding Aardrijkskunde aan de Fontys in Tilburg. Naast studeren is Sabrina veel bezig met muziek en speelt ze regelmatig met orkesten mee.

Penningmeester
Sjoerd Vrijburg (geslaagd in 2013, VWO) 
Hij doet de masteropleiding Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Daarnaast is Sjoerd een korfballiefhebber en is ook bestuurslid bij zijn club. Na 5 jaar voorzitterschap bij de alumnivereniging was het voor hem tijd voor nieuwe aanwas.

Commissaris PR
Thierry van Delden (geslaagd in 2016, VWO) 
Hij studeert Law & Technology aan de Universiteit van Tilburg. In zijn vrije tijd is hij lid van de Raad van Advies bij de Tilburg Student E-sports Association Link.

Bestuurslid
Daniëlle Stolk (geslaagd in 2018, VWO)
Ze studeert Integrale Veiligheidskunde op de Hogeschool van Utrecht. Naast haar studie vindt ze het leuk om te fitnessen, is ze de keeper van haar hockey team en gaat ze graag uit.Board Support Team

Natuurlijk kan het bestuur niet alles alleen: ze hebben het Board Support Team om hen te ondersteunen. Het Board Support Team van 2019-2020 bestaat uit:

  • Tanja de Zwart

Lijkt het jou ook leuk om een bijdrage te leveren aan de vereniging? Het bestuur bijvoorbeeld te helpen met de organisatie van evenementen?
Geef je dan op! Klik hier om het ons te laten weten!