Bestuur 2021-2022

Voorzitter
Daniëlle Stolk (geslaagd in 2018, vwo)

Ze studeert Integrale Veiligheidskunde op de Hogeschool van Utrecht, waar ze ook op kamers woont. Daarnaast is ze lid van de studentenhockeyvereniging.

Penningmeester
Sjoerd Vrijburg (geslaagd in 2013, vwo) 

Hij heeft de master Bestuurskunde gedaan aan de Radboud Universiteit van Nijmegen en werkt nu bij de VO-raad, waar hij verantwoordelijk is voor de thema’s Verantwoording en Goed Bestuur. Daarnaast is Sjoerd een korfballiefhebber en is ook voorzitter bij zijn club. Na 5 jaar voorzitterschap bij de alumnivereniging vond hij het tijd voor nieuwe aanwas en daarom is hij nu penningmeester.

Bestuurslid
Dinette Middelaar (geslaagd in 2013, havo & 2015, vwo) 

Dinette volgt de Master International Management. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met het maken van reizen en het ontdekken van andere culturen.

Bestuurslid
Lieke Neeleman (geslaagd in 2019, vwo) 

Ze studeert psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In haar vrije tijd maakt ze graag muziek.

Bestuurslid
Robbert van den Krommenacker (geslaagd in 2017, vwo) 

Hij studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij houdt zich in zijn vrije tijd heel graag bezig met filmen en sporten.

Bestuurslid
Teun van Dieten (geslaagd in 2019, vwo) 

Hij studeert een specialisatie van de bachelor Political Science aan de Universiteit Leiden. Hij woont op kamers in Den Haag en is daar ook actief bij een studentenblad. Daarnaast loopt hij graag hard, en kookt en leest hij graag.

Bestuurslid
Nieki van den Akker (geslaagd in 2021, VWO)

Nieki studeert bouwkunde op de technische universiteit in Eindhoven. In haar vrije tijd doet zij graag leuke dingen met familie en vrienden.

Bestuurslid
Simon Vleeshouwers (geslaagd in 2021, vwo) Lijkt het jou ook leuk om een bijdrage te leveren aan de vereniging? Het bestuur bijvoorbeeld te helpen met de organisatie van evenementen?
Geef je dan op! Klik hier om het ons te laten weten!