Lustrumgala 2016

Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van Alumnivereniging Constantijn is er op zaterdag 25 juni 2016 een groots Lustrum Gala georganiseerd in een hele vernieuwde Huygensgalastijl.

De avond begon met een band die verschillende nummers had ingestudeerd om alle genodigden welkom te heten. Een welkomstdrankje bij de cocktailbar bracht onze alumni meteen in feestelijke sferen. De zaal was versierd met lange strengen van licht en lampionnen. De bar was zoals altijd bemand door onze conciërges Leo Klaassen, Marcel van Luttikhuizen en de goed voorbereide cateringondersteuners van het Huygens.

Niet alleen drinken was er in overvloed, ook de hapjes van cateraar Inge Beekmans – van Heeren vielen erg goed in de smaak. Deze weldaad was niet compleet geweest zonder DJ, die achter de DJ booth (waar voor de gelegenheid het logo van Constantijn op prijkte) een geweldige licht- en geluidshow weggaf. Er werd bijgepraat met oud-docenten en lang uit het oog verloren klasgenoten en er werd natuurlijk veel gedanst.

Daarnaast werden er rondjes door de school gemaakt om nog even in de schoolbanken plaats te nemen en werd er wat afgeklikt door het fototoestel van onze fotograaf, zowel in de zaal als in de met attributen verrijkte fotohoek. Klik hier om de foto’s te bekijken!

Zoveel vrijwilligers, zoveel positieve reacties, een geweldige avond, een groot succes. Hopelijk wordt het volgende lustrum weer zo mooi!

Alumni-talk: Corianne Van Rhee