Leo met pensioen! Stuur jij ook een kaartje?

Het moment is daar dat conciërge Leo (Klaassen) met pensioen gaat. Aangezien hij het lastig vindt om afscheid te nemen, zal er geen groots afscheid voor hem georganiseerd worden. Zijn wens hierin zullen we natuurlijk accepteren, echter willen we dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom bieden we alle alumni de kans een kaartje naar Leo te sturen. Mocht je van deze kans gebruik willen maken en een leuke boodschap met Leo willen delen, verzoeken we je om uiterlijk 31 juli 2021 jouw kaartje naar het volgende adres te sturen:

Alumnivereniging Constantijn t.a.v. Leo
Statenlaan 365
5223 LG, Den Bosch

Wij zullen ervoor zorgen dat de kaartjes vervolgens bij Leo terecht zullen komen!

Kaartenactie Leo met pensioen
Fotoboek Huygens Lyceum Rachmaninowlaan