Kom helpen bij de informatie avond over studeren!

Na het prachtige afscheid staan de serieuzere zaken weer voor de deur. Een deel van leerlingen die vanaf nu les hebben op de Van Flotowlaan mogen zich al weer druk gaan maken over studeren. En wij gaan de leerlingen daarbij helpen. Samen met school organiseren wij een informatieavond over studeren.

Oud-leerlingen komen vertellen over verschillende studies, studentensteden, het leven van een student, het zoeken van een kamer en al het ander moois wat er komt kijken bij het leven van ”een student”. Zo bereiden we de huidge middelbare scholieren weer wat beter voor op het leven als student. Niemand kan dat alles natuurlijk beter vertellen dan jij als student en oud CHC’er. Jij kan jouw kennis delen door de een-op-een gesprekken die avond via een heus ”speed-date” systeem. Niks presenteren voor de massa, maar persoonlijke informatie op maat.

De avond is op 25 maart van 19 tot 21 uur. Wij zoeken nog vrijwilligers die op deze avond de jongere generatie wat wijzer kunnen maken over studeren. We hopen veel variatie te hebben in ons aanbod aan de leerlingen, dus we kunnen alle hulp gebruiken.

Tot 1 februari heb je de mogelijkheid om je aan te melden via deze link!

De avond is onder voorbehoud. Mochten er niet genoeg vrijwilligers zijn kan de avond helaas niet door gaan. Je wordt dan tijdig geinformeerd!

Alumni-talk: Martijn Tuijten
Foto's afscheid Rachmaninowlaan